Queen B

2013-12-16 @ 16:38:00
BAM!! HELT NYTT ALBUM!! Fick en sorts chock när jag vaknade till nyheten av att Beyoncé över natten släppt ett visual album med 14 nya låtar och 17 nya videos. Intressant att det är det första jag hör på morgonen via twitter och sedan pratar alla om det med varenda person man träffar under dagen, ingen promotion eller singel - och så tar hon rekord med snabbast säljande album någonsin. only beyoncé känns det som. 
 
Min favorit just nu är nog Flawless, looove the vidoe. Allt går att köpa på iTunes nu, men man kan även se previews på alla låtar och videos youtube HÄR. Se också när B själv förklarar hur hon tänkte kring albumet: 
 
/J

it´s beginning to look alot like...

2013-12-15 @ 15:11:00
The Christmas-spirit is all around!! Fredag den 13 var jag, syster, mamma, mormor, farmor i kyrkan och tittade på lucia. Det snöar mer och mer. Igår hade vi julkväll med grannarna - bakade, åt middag, spelade julklappslek och pratade barndomsminnen. Jag har gjort julmysigt i mitt rum. Har äntligen fått en chokladkalender. Ska spendera denna söndag med att titta på Shaytards gamla julspecial, fixa med julklappar och äta lussebullar. 
 
/J

Isak Danielson - Long Live This Love

2013-12-10 @ 14:12:00
Jag har blivit obsessed med denna video och låt, så himla fint!! Ni kanske känner igen Isak Danielsson från förra årets svenska x-factor? Vilken talang liksom!! Kan tänka mig låten i slutet av en romantisk film... eller på mitt bröllop. ITS JUST SO DAMN BEAUTIFUL.
 
/J