Katy Perry - Unconditionally

Musikvideo till Kitty Purrys nya hit! Gillar inte låten men videon är riktigt fin, speciellt slutet med bilen - WOW!! 
Blev positivt överraskad när hon sjöng denna på EMA, Katy har en tendens att köra svåra låtar live så det låter ganska surt men she killed it this time!! Albumet PRISM finns på spotify nu och Dark Horse är min självklara favorit :)
 
Jag måste erkänna att jag inte är det största Perry-fanet, vill skjuta mig själv varje gång jag hör California Girls. Men man kan inte undkomma faktumet att hon kommer med hit efter hit, coolt att det är mycket tack vare svenska Max Martin som skrivit och producerat mycket till Katy. Meen det är dessa typiska radio-låtar som man gillar i en vecka och sen aldrig mer vill höra som jag blir så trött på. Kommer ihåg att jag blev deprimerad när jag hörde att One Directions första album hade ett Katy Perry-sound... ÄSSCH NU SKA JAG SLUTA KLAGA.  
 
Fick mycket respekt för henne när jag såg hennes dokumentär Katy Perry: Part of Me, rekommenderar alla att titta på den! I ett klipp spelar hon in med Avril Lavigne och man får höra hennes röst väldigt bra, därför blir jag lite frustrerad när låtar som Last Friday Night existerar, jag skulle gärna höra henne mer akustisk och inte alltid dessa enkla elektro-pop-euw-låtar. (älskar Teenage Dream i hemlighet dock)
 
/J

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Oj, haha! Ja visst är dom, älskar dom so much :D

2 Beatrice Jakobsson - Fotograf:

skriven

Sv: Ååå, tusen tack! :)

3 milina.blogg.se:

skriven

Hon är grym!

4 veronica eriksson:

skriven

Älskar låten, hon är så jävla bra! :) Kram

5 Emma Berglund:

skriven

Svar; Ja, verkligen! Det gjorde jag, hon är verkligen grym :)

6 Emma :

skriven

sv: tack!! :)

Kommentera här: