AMA 2013

2013-11-29 @ 22:30:00
Miley tillsammans med söt katt med Wrecking ball, gör som vanligt bra ifrån sig och visar även här att hon kan sjunga på riktigt!! löööv it :)
 
Ariana gör ett simpelt uppträdande med hennes ljuvliga stämma. Så roligt att hon får visa upp för hela världen vilken talang hon är!! SÅ BRA. 
 
Kul och bra show från Gaga med hennes nya låt Do What U Want ft R Kelly. 
 
Man blir alltid nöjd när man tittar på American Music Awards. Bra gala som uppmärksammar alla olika genrer och artister :) Alltid fullspäckad med bra uppträdanden. Stor chock att Pitbull fick hosta galan, mindre chock att Taylor Swift tar hem vartannat pris hehe. Kul att se Rihanna ta emot välförtjänta nya Icon Award också! over all BRA GALA BRA GALA. 
 
/J
 
 

Demi Lovato - Neon Lights

2013-11-24 @ 14:30:00
YES DEMI!!!! Nya musikvideon till Neon Lights. Så snygg kvinna!!!!! 
Demi gör alltid album som man sätter på repeat så fort det kommer ut och sedan har man sina favoriter klara efter någar dagar. Jag älskar Nightingale och In Case från DEMI-albumet men kan fortfarande gå tillbaka till förra albumet Unbroken och njuta, Lightweight kommer förevigt vara en en stor favorit ♥
 
Man måste bara älskar henne som person, jag följer ju X-factor US där hon är med som judge och hon är så härlig och real liksom! Demi har även kommit ut med sin egen bok "Staying Strong" som är full med uppmuntrande qoutes, den går att beställa HÄR. Bra julklapp?? 
 
 

"A powerful 365-day collection of Demi’s most honest, brave and hopeful insights. Here are her own words, with quotes that inspire her, as well as personal reflections and goals. This is a book for everyone, everywhere, on their own journey who need comfort, inspiration and a reason every day to stay strong." -stayingstrongbook.com

/J

övningskörning och projektorer

2013-11-24 @ 14:03:00
Igår åkte jag in till Gävle med mamma och pappa så att jag kunde övningsköra the hole damn day. Min körlärare har sagt att åt mig att köra runt så mycket som möjligt så jag vänjer mig vid alla skyltar och regler vilket ska göra att jag kör mer självständigt. Så körde runt i stadstrafik, failade på fickparkering och låtsades missuppfatta regler när jag stannade olagligt så mamma kunde skynda sig in på ett konditori och köpa wienerbröd haha. Det gick väl ganska bra iallfall, har lektion imorgon så vi ska se om det gav några resultat. 
 
Pappa släpade också hem en projektor från jobbet i fredags (på tal om fredag.. jag har MYCKET blandade känslor nu när det är Elin!! ERIK!! och Kevin... i final) så vi har haft biosalong i vardagsrummet hela helgen :D Har tittat på nya Percy Jackson och Monsters Inc University, två filmer som jag aldrig såg på bio så det passar perfekt nu. åååååå, Monsters Inc, gråter när man känner igen allt och så bra bra bra och Disney och ååååå!! Ikväll ska vi titta på nya Wolverine och jag är nervös för jag har så höga förhoppningar för att första är legendarisk och känner att denna inte kommer vara lika bra.. men vi får se!
 
Igår var jag och min mor iväg på riktig bio till och med!! Vi gick fem minuter från vårat hus - över en åker, förbi ett radhusområde, upp för en backe och sedan över en väg. Där ligger Rio Bio, Ockelbos lokala och mysiga biograf. Mötte upp Ida och Mingan och såg nya Hungergames - Catching Fire!! OMG SÅ BRA JAG DÖR SKA LÄSA ALLA BÖCKER NU KAN INTE VÄNTA TILL NÄSTA JAG ÄLSKAR JENNIFER LAWRENCE!! Vi bestämde att vi ska börja gynna Rio mer för det är ju asmysigt att ta en liten promenad med ficklampa, betalta 80 spänn och se en ny film där det faktiskt är bra ljud och bild med massa lokalbor :)
 
Fin helg. Idag är det söndag och jag har tittat på massa Glee hela morgonen och ska nu leta på några söta gardiner att sätta upp i mitt fönster. Jag har levt med endast min rullgarnin i flera år tror jag haha it is time for a change.
k byeee. 
 
/J