a new obsession maybe?

Reign. Denna serie utspelar sig i det franska kungahuset under 1500-talet. Detta betyder kärlek, otrohet och mysterium men med extra elegans. Inte något jag vanligtvis brukar vara intresserad av men jag måste säga att jag var glad att jag gav serien en chans. Till skillnad från andra liknande serier så har denna en ovanligt modern stil vilket kanske äkta historiker hatar men jag har kommit till att älska.
 
The Crazy Ones. Denna serie har lyckats med något som inte har hänt mig sedan jag kollade på första avsnittet av vänner. Den har fått mig att älska alla karaktärer i en serie. Man tror att Robin Williams (som är en personlig favorit) ska ta över hela showen men inte ens nära. Visst han är central men de övriga karaktärerna lyckas även att fånga ens uppmärksamhet på sina egna skumma men älskvärda sätt. Sen inte för att de är så viktigt men kan vara värt att nämnas, serien handlar om en reklam-firma där Robin Willams karaktär är chefen. 
 
Mom. Trots att jag hyser ett personligt agg för Anna Faris så tycker jag faktiskt att hon gör sin roll i Mom bra. Det handlar om Annas karaktär som är en nyligen nykter alkolist och hur hon försöker skapa ett normalt liv för sina barn. Det är väl ingen otroligt bra serie men den ger en ett gott skratt. Jag skulle rekomendera att alla som tycker om Two and a half men provar denna serie då det är samma person som gör Mom och måste säga att det märks.
 
Blacklist. I denna serie följer vi ett criminal mastermind (allt på svenska lät fult) som helt plötsligt bestämmer sig för att hjälpa polisen fånga in deras mest efterlysta brottslingar. Trots att deckare eller thillers inte riktigt är min grej så måste jag säga att jag fastnade för denna. Detta beror mest på hur otroligt bra James Spader gör sig i sin roll som genialisk sofistikerad brottsling. En väldigt negativ sak dock är hur svag den kvinnliga huvudrollen är... just sayin'. 
 
The Originals. En spin-off på alla TVD-fans mest älskade bad-guy, Klaus och hans syskon. Detta är allt jag vill ha i en sitta-ensam-på-fredagkväll-serie. Fantasy med häxor och vamyper. Drama med graviditeter och triangeldraman. Jag tror verkligen att alla som tycker om The vampire diaries kommer älska denna serie och för er som aldrig sett ett avsnitt av det men ändå har en kärlek för drama och fantasy, var lugn den går att se utan att ha sett ett enda avsnitt av The vampire diaries.
 
Agents of S.H.I.E.L.D. Detta är den efterlängtade spin-off serien av vår allas älskade Avengers. Här är jag dock inte lika säker på att även om ni gillade filmen kommer gilla denna serie. Jag tror faktiskt att endast riktiga avengers-nördar kan uppskatta denna serie. Ta inte detta fel nu jag tycker om den men jag tror att den kanske inte riktigt är för mainstream TV-tittaren. Ska jag vara ärlig sitter jag mest och väntar på grymma cameos. Såhär långt har endast Samuel L. Jackson varit med. Still cool though. 
 
Några andra förslag är komedierna Welcome to the family (kollar jag på), Super fun night (med älskade Rebel Wilson), Back in the game (kollar jag på), Brooklyn nine-nine (för Andy Samberg fans), Dads (älskar denna) och Sean saves the world (till alla er som tyckte om Will & Grace). För alla er med en förkärlek till fantasy skulle jag förslå The tomorrow people (ska börja kolla på den), Witches of east end, Sleepy hollow, Dracula (ett måste för alla som kollat på Tudors) och Ravenswood (spin-off på Pretty Little Liars). 

Allt detta är endast mina åsiker om några av de nya serierna denna säsong. Letar man verkligen efter en ny TV-serie att obsessa över så gå in på youtube skriv in namnet på serien man är intrasserad av samt ordet promo. Promo är, som de flesta kanske vet, seriens version av en trailer. Jag hoppas att alla hittar en serie de kan älska och göra sitt liv för att sedan bli ett känslomässigt vrak när den tar slut eller tar ett uppehåll. Now that's life. Hahah. Jaa eller iallafall mitt liv.  
 
/I
 

Kommentera här: