Gravity

Tycker personligen att det är mycket bättre att se teaster-trailern för Gravity och lämna så mycket som möjligt kvar tills att man faktiskt ser filmen.
Whaa, man får motsatsen till klaustrofobi när man tittar haha!
 
Det här är en film som jag inte hade planerat att se förrän den blev så jäkla hypad överallt så att jag tillslut gav den en chans... och jag säger bara MY OH MY. Se den, se den, se de. På bio. i 3D. 
 
Man tycker att det ska vara omöjligt att göra en hel film som handlar om att någon har fastnat i ett berg, blivit levande begravd eller helt enkelt svävar runt i rymden. Men det fungerar varje gång! Det finns ingen stund i Gravity som man blir uttråkad, man sitter och håller andan och spänner sig då den är så spännande hela tiden! Sandra Bullock är amazing och det finns många känslosamma ögonblick med henne som stärker filmen. 
 
Men ta följande ord som en order: Man MÅSTE se den på bio. Det blir inte alls samma känsla om man sitter framför en liten tv eller dator. Det är faktiskt 3D och otroligt vackra bilder genom filmen - för att inte tala om kravet av surroundljudet vid många tillfällen. Så för att få the ultimate experience så se. den. på. bio.
 
/J

Kommentera här: