I´m friends with the monster under my bed

Bilder som förklarar min situation just nu: 1. äter chips hela tiden, har självdiagnoserat mig som OLW-narkoman men vill helst inte prata om mitt problem.... 2. har ballaste brallorna i stan med Monsters Inc-motiv, herregud jag är typ avundsjuk på mig själv. 3. Man får så vita tänder när det är svart/vitt. thats why. 
 
YOOO!!! Va fräscht att vakna och gå igenom sin dag när man vet att man har en blogg igen! :)
För ett tag sedan kom jag hem ifrån gymmet och efter det duschade jag håret, jag gör det så sällan nu så det blir liksom en stor inplanerad händelse. Tro inte att jag är äcklig, jag duschar ca varje dag. Men det är ju dåligt att schampoonera håret hela tiden så försöker göra det mer sällan nu när jag endå går hemma hela tiden. Kände att jag var tvungen att förklara mig. hmm, what else? Imorgon ska jag upp kl 06.00 (omg toooo early for mee i need mah sleep maaan) för jag ska in på körlektion. Det har förfan gått mer än ett år nu och det där helvetiska körkortet är fortfarande inte mitt, jag hatar fucking körkort jag ska bränna upp boken och aldrig åka bil så fort jag klarat det. nee nu ska jag lugna ner mig och tänka positivt. Ett avsnitt Glee på det här så!! 
 
Man kan genom ledtråden i min rubrik se att jag lyssnar på Eminem och Rihannas nya låt "The Monster", här har ni den ↓ ååh det är så fet!!! hela albumet finns på spotify nu :DDD
Eminem - The Marchall Mathers LP2.  
 
sen tänker jag också bara skriva HEJ IDA INGEN ANNAN ÄN DU LÄSER DET HÄR HAHAHA WADDAPP? LÄNGTAR TILL TORSDAG DÅ ÄR DET PROMMIS OCH AHS!! JAG TAR NOG BORT DET HÄR SEN.
btw, jag lägger upp videos i storlek 700:400 så du vet om du vill lägga upp nåå :9 
 
/J

Kommentera här: