let's travel the world

Cypern 2013. Så mysigt endå att bara flyga iväg med familjen till ett riktigt cheesy charter/turist/apollo-ställe med dessa glass-parasoll. Paxa solstolar med handdukar, läsa ut fem böcker på en vecka, spendera mer tid vid poolen än havet och bara leva svenne på semester-livet. 
London 2013. Här sitter Ida och jag och äter lunch på ett mysigt ställe med wifi mitt i centrala London. Att dra iväg några dagar i slutet av sommaren till en Europeisk huvudstad med din bästa vän är oslagbart. Gå på stora festivaler och shoppa hela dagarna liksom!!
Rom 2013. Klassresa till Italien där man går runt till sevärdigheter och äter glass hela tiden. Kommer alrig glömma när jag och tjejerna tog tunnelbanan ut till Colosseum sent på kvällen, gick runt på gatorna med marknader och allt var så mysigt. 
Spanien 2012. Åker med familjen till Spanien och bor i huset där det alltid är fullt med släkt och vänner. Går ner till havet varje dag och njuter av värmen! underbart :)
Cypern 2013 igen. Så mysig bild bara. Sitter på en restaurang precis vid havet och jag beställde mat a la pulp ficion. Hamburgetallrik och jordgubbs-milkshake. mmm. 
 
Tittar tillbaka på gamla semester-bilder och tänker att jag kan blogga med några eftersom jag aldrig gjort det! Jag älskar att resa, vem gör inte det? Just nu trivs jag faktiskt med att vara i Sverige, sommaren är över, hösten har varit underbar och jag längtar till snön och vintern. Men att åka till ett varmt land och bli brun eller till typ New York och bara andas kultur, ååå spelar ingen roll. Har ju knappt varit utanför Europa så har många drömmar och destinationer jag vill till någon gång i livet. Wooo!!
 
/J

Kommentera här: