övningskörning och projektorer

Igår åkte jag in till Gävle med mamma och pappa så att jag kunde övningsköra the hole damn day. Min körlärare har sagt att åt mig att köra runt så mycket som möjligt så jag vänjer mig vid alla skyltar och regler vilket ska göra att jag kör mer självständigt. Så körde runt i stadstrafik, failade på fickparkering och låtsades missuppfatta regler när jag stannade olagligt så mamma kunde skynda sig in på ett konditori och köpa wienerbröd haha. Det gick väl ganska bra iallfall, har lektion imorgon så vi ska se om det gav några resultat. 
 
Pappa släpade också hem en projektor från jobbet i fredags (på tal om fredag.. jag har MYCKET blandade känslor nu när det är Elin!! ERIK!! och Kevin... i final) så vi har haft biosalong i vardagsrummet hela helgen :D Har tittat på nya Percy Jackson och Monsters Inc University, två filmer som jag aldrig såg på bio så det passar perfekt nu. åååååå, Monsters Inc, gråter när man känner igen allt och så bra bra bra och Disney och ååååå!! Ikväll ska vi titta på nya Wolverine och jag är nervös för jag har så höga förhoppningar för att första är legendarisk och känner att denna inte kommer vara lika bra.. men vi får se!
 
Igår var jag och min mor iväg på riktig bio till och med!! Vi gick fem minuter från vårat hus - över en åker, förbi ett radhusområde, upp för en backe och sedan över en väg. Där ligger Rio Bio, Ockelbos lokala och mysiga biograf. Mötte upp Ida och Mingan och såg nya Hungergames - Catching Fire!! OMG SÅ BRA JAG DÖR SKA LÄSA ALLA BÖCKER NU KAN INTE VÄNTA TILL NÄSTA JAG ÄLSKAR JENNIFER LAWRENCE!! Vi bestämde att vi ska börja gynna Rio mer för det är ju asmysigt att ta en liten promenad med ficklampa, betalta 80 spänn och se en ny film där det faktiskt är bra ljud och bild med massa lokalbor :)
 
Fin helg. Idag är det söndag och jag har tittat på massa Glee hela morgonen och ska nu leta på några söta gardiner att sätta upp i mitt fönster. Jag har levt med endast min rullgarnin i flera år tror jag haha it is time for a change.
k byeee. 
 
/J

Kommentera här: