Christmas Problems

2014-12-23 @ 13:21:08
GOD JUL ALLA!!! Här är en video som vi spelade in förra December inför julen :) Lite oseriös vlog, dessutom på engelska, om vilka problem som uppstår nu vid juletiderna ;D Kan inte fatta att det var ett år sedan vi gjorde det här!! Tiden går så snabbt och man har alltid så mycket saker att göra, men målet är att vara mer aktiv på youtube och det är redan en till video påväg :) Ville bara dela denna med folket nu och önska en verry merry christmas <3
 
/J

goderafton

2014-12-15 @ 13:49:00
Bilder från min senasre photoshoot i Carolines rum när jag var hemma och passade Milo 0,1 kilo. Hade precis varit till frissan och håret ser ju svart ut :O Jag är hemma i Sverige igeeeen!!! Ska fira jul!!! Mysa med hunden, umgås med familjen, träffa gamla vänner och bara andas christmas!!! Har jobbat non stop nu flera veckor och ser verkligen fram emot ledigheten. 
 
Innan jag drog hem hade vi jätte julmysigt i Norge också! Åkte till IKEA en lördag och åt köttbullar, tittade på både grinchen och ensam hemma med massa pepparkakor och julskum :) och en kväll gick vi några gator bort från vår lägenhet för att medverka i "julgranständingen" som det hade skyltats för i vårt kvarter. Orkester med jullåtar (alla norskar sjöng med i sina klassiker och dansade samtidigt som vi stod när och ba "just nod and smile" haha). De tände julgranen på exakta klockslaget och det bjöds på pepparkakor och glögg. Perfekt start på December! 
Jag är lite skeptiskt till årets julkalender men jag fortsätter att kolla, introt är det bästa enligt mig! Har även hunnit med lucia i kyrkan, julmarknad i min gamla skola och massa mys med familjen och Miiilooooo. Njuter av livet varje dag och sekund just nu. 
 
/J

AMA 2014

2014-12-08 @ 00:22:00
Sam Smith OCH A$AP Rocky gör fina I’m Not the Only One (om man ej har sett videon med världens vackraste Diana Agron titta på den NU). Allvarligt hur bra får man vara?? En av få världsartister som kan låta exakt lika bra som på sina inspelade vocals. Throwback till Bråvalla i somras när han körde live på en liten scen och inte fattade hur mycket support han hade i Sverige, underbart moment underbar människa.  
 
Ännu än gång kommer Jessie, Arie och NIICKEEEY och slaaaays the award show. Sötaste Lorde när hon ska dansa i början också :´) Den här låten är inte alls en favorit hos mig men man kan inte undvika dessa pipfåglar till divor! MER PURE TALENT TILL FOLKET. Älskar artister som kan sjunga :):):):):) 
 
Tror detta är det bästa från kvällen!! Käraste Lorde med senaste Yellow Flicker Beat i ett great performance. Kan meddela att denna människa STYR hela soundtracket för The Hungergames - Mockingjay Part 1 om någon råkat missat!! Titta även på musikvideon HÄR (that beat drop though). 
 
Rekomenderar att man tittar på musikvideon innan detta om man inte sett den. Tycker inte om låten speciellt mycket och har alltid haft väldigt mixed feelings gällande Selena Gomez´s musik. Men man känner hur genuint och sorgligt det är när hon pratar i början av videon. Texten är obvi om Justin och jag tycker det är fint hur ärlig hon är! Vacker scenshow också!!! 
 
YAAS ARIANAAAAA!!!! Så bra där med ett medlet i början, himlans duktig once again! Älskar hela hennes album och tycker verkligen att hon förtjänar alla Grammy-nomineringar hon precis fått!!
 
Hur fantastiskt att alla framträdanden från årets American Music Awards kom ut på artisternas VEVO dagen efter galan!!?? 
 
/J