goderafton

Bilder från min senasre photoshoot i Carolines rum när jag var hemma och passade Milo 0,1 kilo. Hade precis varit till frissan och håret ser ju svart ut :O Jag är hemma i Sverige igeeeen!!! Ska fira jul!!! Mysa med hunden, umgås med familjen, träffa gamla vänner och bara andas christmas!!! Har jobbat non stop nu flera veckor och ser verkligen fram emot ledigheten. 
 
Innan jag drog hem hade vi jätte julmysigt i Norge också! Åkte till IKEA en lördag och åt köttbullar, tittade på både grinchen och ensam hemma med massa pepparkakor och julskum :) och en kväll gick vi några gator bort från vår lägenhet för att medverka i "julgranständingen" som det hade skyltats för i vårt kvarter. Orkester med jullåtar (alla norskar sjöng med i sina klassiker och dansade samtidigt som vi stod när och ba "just nod and smile" haha). De tände julgranen på exakta klockslaget och det bjöds på pepparkakor och glögg. Perfekt start på December! 
Jag är lite skeptiskt till årets julkalender men jag fortsätter att kolla, introt är det bästa enligt mig! Har även hunnit med lucia i kyrkan, julmarknad i min gamla skola och massa mys med familjen och Miiilooooo. Njuter av livet varje dag och sekund just nu. 
 
/J

Kommentera här: