Hollister

2014-02-17 @ 21:07:00
Mamma var på arbetsresa i Stockholm och var så snäll och köpte hem presenter till mig och Caroline. Två bodysprays från Hollister som luktar frikkin LJUVLIGT. Lyssna bara på namnen: Silver Strand Beach och Crescent Bay. mmmmm. Ibland känns det som att bodyspray är bättre än parfym, vet inte varför med det gör det. Alla hypar om dom från victoria secret och hollister och man måste ju medge att dom smells delishhh. 
 
På tal om Hollister; jag tycker det är ganska intressant att tänka på deras lilla unika koncept. Som man kan se på bilden med påsen ovan så använder de sig av vältränade och snygga killar som marknadsföring. Vet inte hur många gånger jag har varit med i diskussioner om att det är så kul att gå in i en hollister-butik och titta på snygga killar och tjejer. Överanalyserar man om man tänker att det påverkar samhällets skönhetsideal? En affär som rekryterar modeller kanske inte är så konsigt, det händer ju i andra yrken? Men i Sverige har vi ju faktiskt diskrimineringslagen och jag tycker det bara känns obehagligt om det är en kriterie att se bra ut liksom - kan tänka mig intervjuerna, "aa du verkar som en bra säljare men tyvärr så är för ful, tack endå". hah. Nej men det fungerar obviously, Hollister är ju väldigt populärt och omtalat bland the youngsters. 
 
Tänker på denna Vine hhahaha: 

 
/J

Alex and Sierra

2014-02-12 @ 21:23:00
CAANT. I CAAAANT. DOM ÄR SÅ PERFEKTA. Alex and Sierra vann X-factor US 2013. Jag följer programmet och tyckte verkligen de var väldigt värdiga vinsten, sååå många duktiga deltagare men dessa två var verkligen en utav mina favoriter. Jag kommer ihåg deras audition (första videoklippet) där jag tänkte att dom aldrig skulle kunna göra något nytt varje vecka, men jooo - gud så roligt det har varit att se dem växa och utvecklas. Så otroligt söta tillsammans!!!!!!! Jag skulle kunna lägga upp varenda uppträdande dom har gjort genom säsongen men man kan titta mer HÄR om man vill. Nu har vi ett helt album att se fram emot!! I can´t wait!!! I´m seriously a big fan!!
 
MEn gud älskar när dom sjunger Say My Name och Alex dansar och Sierra med sin sass ÅÅÅH <33
 
/J

i love not man the less, but nature more

2014-02-03 @ 19:40:00
Naturbloggaren är i farten igen, här med opublicerade höstbilder som jag inte kunde låta bli att blogga med. Fin katt riiight? och äppelträdet, titta så vackert. Tanken var att jag skulle gå igenom lite bilder jag hade fotat när det var jättesnöigt och helt vitt ute för några veckor sedan - jag letar och letar bland mapparna och hittar inte bilderna... tills jag inser att jag råkat radera asmånga bilder av misstag!!! neeeeeeej!!!! alltså vågar inte ens tänka på vilka bilder det är för det var många från mitt iphone-bibliotek och massa annat GAAH. Min dator har kraschat en gång förrut och då försvann också massa bilder och det känns verkligen som att man tagit bort en del av sitt liv haha. Fan va bra det är att ha blogg ibland!! Här sparas ju bilderna på internet som en extra backup :) 
 
Note to self: var försiktig när du raderar bilder. 
 
/J