The Fault In Our Stars

2014-01-30 @ 00:32:00
Jag har läst boken. Väntat på trailer. Väntat på trailer och väntat på trailer lite mer men nu är det slut med det. TRAILERN HAR SLÄPPTS PEOPLE!! Som vanligt visar den dock mer än vad som borde visas så om du inte tycker om att bli allt för spoilad.. kolla ej på denna trailer (och för guds skull läs boken först den är fantastisk). 

Tänkte bara få ut det lite snabbt. Nu ska jag gå tillbaka till att kolla på trailern om och om igen och gråta tyst i mitt sovrum!... Okey?
 
/I

Selena Gomez Flaunt

2014-01-24 @ 12:22:00
Läs intervju och titta på fler bilder HÄR.  
Gomez är väl en väldigt beautiful human being!? Gillar verkligen denna photoshoot hon gjorde för Flaunt Magazine för någon månad sedan. THE HAIR<33<3 Hon är alltid så classy never trashy!! 
 
Hon gjorde även denna fina kortfilm "Searching"i samarbete med Flaunt som nu finns på hennes youtube
 
/J

KÖRKORT

2014-01-22 @ 12:35:00
YEY ME. Den 13 Januari 2014 tog jag körkort. SO SWEEEEET!!!! Det har verkligen varit en struggle med körkortet för min del, mycket press på mig själv, ångest och frustration. Men nu är det äntligen klart :) Fick tulpaner och tårta av familjen som grattis, naaw! Nu ska jag pass on min nerkladdade körkortsbok med anteckningar på varenda sida till min syster, sa att det blir som Harry Potter och Halvblodsprinsen HAH. 
 
/J