Starbucks

Sååå, vart arbetar josefine forsberg nudå? JOO på Starbucks, Oslo Lufthavn Noorway. Sökte på massa ställen över hela flygplatsen och fick ganska snabbt en intervju som sedan ledde till 100% anställning där. 
Wooo, jag går alltså runt i ett grönt förkläde och gör frappuccinos all day long. Nu har jag ju bara jobbat i några veckor och börjar typ nu komma in i själva rytmen då det är ganska mycket att tänka på. Men det är kuligt! En kille har redan sagt Voldermort som sitt namn på kaffet HAHA. Och jag kan nu dricka Cool Lime Refresher med 2.p Rasberry varje lunch. mmm. Kanske gör ett större inlägg i framtiden om hur vi gick till väga när vi sökte jobb i Norge osv om det skulle uppskattas :)
 
Det finns ca 21,000 Starbucks i hela världen och det öppnas fler och fler här i norden, så det känns ganska coolt att be a part of it all. Obs! det är bara vanligt vatten jag dricker på bilden, men man känner ju sig så hipp med den typiska grande-koppen med det gröna sugröret, am i right ladies?? *im such a white girl*
 
/J

Kommentera här: