fast forward

2014-06-16 @ 18:16:00
Selfies från senaste tiden (när jag är ledsen har jag precis sett The Fault in Our Stars...) 
 
HEEEEJ!
Vips så sitter jag här, några månader senare, i vårt lilla rum i Norge och uppdaterar bloggen. SAY WHAAT. 
Jag som inte ville missa en enda månad i arkivet och nu har April och Maj passerat oooopsi. Life happened i guess hahahha. Det händer iallafall en hel del. Vi har båda fått jobb på Gardermoen flygplats i Norge, vi flyttade hit i Maj och kommer förmodligen stanna här en liten tid! Vem vet hur det kommer gå? Det är kul att inte veta vad som händer i livet om en månad eller ett år, thats how we roll. För några dagar sedan var det ca exakt ett år sedan vi tog studenten och vi har nu börjat ett nytt kapitel i livet liksom. SPÄNNANDE. 
 
Att säga hejdå till Sverige, familj och vänner är inte lätt. Men vi bor och jobbar för bövelen vid en flygplats så det är ganska lätt att åka hem på besök ibland. Det känns kul att flytta hemifrån, flytta utomlands, bo själv, laga mat själv, betala hyra själv, tvätta själv - såndant vuxet som man alltid har pratat om som nu är verklighet. Det jag kan tycka bli svårt är väl att veta vad man ska göra om man typ får akut tandverk!?! hur går norska tandläkarsystemet till?? Sånt där som man inte tänker på. Men det är väl det som är grejjjen - to live and to learn. Vi har kommit på att så fort man känner sig lite rädd, kommer på att man är helt själva i ett foreign country och saknar tryggheten i Ockelbo - då kan man gå in på tumblr. För vart man än är i världen är det samma humor, samma bilder och samma känsla att scroll through your feed och bara må bra. tips från choachen jao. 
 
Så, vi planerar att tjäna en jävla massa stålar, leva självständigt och titta på alla säsonger av Greys Anatomy. Bra plan, bra plan. Vi stannar liksom några månader om vi trivs, sen ska vi resa lite tror vi. Vi får se vart livet tar oss. 
 
Saknar bloggandet. Men vi måste ställa oss lite stadigare här borta innan vi kan uppdatera mer regelbundet. Så det kan komma ett till inlägg om en timme, eller så loggar vi in här nästa gång om en månad. haha det är så kul -  inga av våra nära eller kära vet ens om att denna blogg finns. Vi planerar att break the news när vi har kommit in i hela grejen igen. 
 
KRAM
/J