Converse

2014-03-17 @ 19:29:00
Convese converse converse versace versace medusa head on me like I'm 'Luminati. näää hah. 
När pappa reser till Amurca får man passa på att beställa lite billiga tygskor. Dom lila är mina men tänker "låna" mammas och syrrans också såklart hhehehe ;) Det kan vara svårt att kommunicera rätt med pappa när han befinner sig i annan världsdel och man ska förklara vad man vill ha, kommer ihåg när han var i Kina och jag ville så gärna ha en adidas-jacka och han kom hem med ett prassel-jacka-ställ ahhaah. Men den här gången blev det rätt!! Det är första gången jag provar på låga converse, det blir nog trevligt :)
 
/J

Ellen Page <3

2014-03-12 @ 21:27:00
Käraste Ellen Page håller finaste talet på ett event som kallas Time to Thrive och passar på att komma ut till världen på självaste alla hjärtans dag :) Att hon som välkänd skådelspelare vågar stå och säga dessa ord är så otroligt bra och inspirerande!! Hemskt att man måste vara modig för att vara sig själv dock... men det är tack vare människor som henne som välden går mot en ljusare framtid! 
 
tips: gilla videon och passa på att prenumenera på Human Rights Campaign
btw, Ellen Page är en av få kändisar som är rolig på twitter - följ henne
 
/J

oscars 2014

2014-03-05 @ 19:53:00
Kanske bästa Oscarsgalan någonsin? Ellen är ju världens skönaste host: sååå rolig och eftersom alla älskar henne så blir stämningen liksom trevlig och trivsam genom de hela tre timmarna. Personligen kan jag inte komma över när Brad Pitt delade ut papperstallrikar!!! Det kanske var det bästa på hela kvällen!?! 12 Years a Slave fick välförtjänt statyetten för bästa film, Jared Leto hade finaste talet till Best Supporting Actor (vi tittade på Dallas Buyers Club precis innan galan och guuud va duktig både Jared och Matthew var) och Frozen vann sina kategorier wihoo!! Om bara lilla Leo hade tagit hem Best Actor hade jag varit nöjd...
 
Jättebra uppträdanden av Pharell, U2, Idina Menzel (LET IT GOOOOOO) och bästa bästa P!nk. Lupita Nyong'o var vackrast på mattan i sin magiska ljusblå skapelse, men även Cate Blanchett, Jennifer Lawrence och Angelina Jolie tyckte jag var otroligt vackra. och ska vi ens prata om the selife?!??! DÖR. 
 
Om vi ska vara positiv så det alltid kul att titta igenom tumblr efter att Leonardo inte fått en oscar ehehehh
 
 
 
/J