kollektiv

2014-11-18 @ 23:12:00
#throwback till tiden i början av Norge-kapitlet, tiden vi bodde i kollektiv och började våra jobb, tiden då livet inte var så himla lätt att syssla med. Vi bloggade inte mycket dessa dagar, så ville slänga ihop ett inlägg med lite bilder därifrån för att visa och minnas. Ett dubbelrum med 90cm-sängar, ett handfat, en ostabil garderob (en natt vaknade jag av att hela skiten rasar och faller ihop på golvet haha), två stolar och ett bort. Här åt vi nudlar till frukost/lunch/middag, här tittade vi på scrubs på Idas dator för att känna oss trygga, här gick jag långa promender dag som kväll och tänkte på allt. Vi klarade av kollektiv-livet i några månader, det är inte lätt att dela kök och badrum med 13 andra människor, men det var en bra experience och ett perfekt start-boende när man flyttar utomlands. Vi hade turen att bo med jättetrevliga människor och i ett lugnt område, jag kan ibland sakna den fina miljöerna och hur vackert det var varje gång man slutade sent och gick över bron när alla lampor speglades mot vattnet. 
 
Vi gick skrev flera flera mail och gick på många många visningar innan vi fick våran lägenhet. Det gäller att inte ge upp! En väldigt lärorik sommar i Eidsvoll böts ut till en fin höst i Jessheim med en ny roommate och massa självständighet. Jag ska nog ta lite kort på hur vi bor här i nya läggan också, någon gång när vi har det städat och fint :) 
 
/J

milo booooo

2014-11-12 @ 14:14:47
När man tittar tillbaka i sina bilder och hittar några på mig och min main boooo. orkar ej. 
Varje gång jag skypar med familjen så filmar dom lilla Milo och berättar om hans framsteg som hundvalp. För någon vecka sedan köpte Caroline en liten söt trapp till honom så han ska kunna komma upp i hennes säng, de har även inskaffat en jultröja som han ska ha på sig när det är kallt ute - längtar ihjäl mig till att komma hem och senare i vinter och leka med honom i snön!!!!!
 
Jahapp, då var November här. Vi har fått röda förkläden på Starbucks och alla christmas-lattes have arrived. Här i Norge behöver man bara betala halva skatten denna månad då norrmännen ska ha råd med julklapparna, fucking genius. Så det är work hard play hard / work a little ball a lot nu asså. Jag har börjat titta på en ny serie också (haha, gör det varannan vecka men thats whats life abooout): Vampire Diaries and it is grrrreat. Min syster har ju dyrkat den serien från första avsnittet och jag har bara jaaa jaaaa liksom. Men uuurrrmaguuurd i lööööve it. Väldigt spännande. Sen tittar jag på Extrem överlevnad på Netflix också, mycket intressant. I helgen kommer mamma och syter flyga över på besök hos mig så det ska bli kul!! Men nu ska jag gå till bussen och åka till jobbet, haaa deee.  
 
/J 

Mockingjay Part 1

2014-11-11 @ 21:45:00
Först kom denna teaser ut och jag dog. Enligt mig har Hungergames bara blivit bättre och bättre och det ser ut som att det kommer fortsätta så! Asså älskar att följa dessa stora franchise-filmatiseringar, se hur dom utvecklas hela tiden och bara lääängta tills nästa premiär!! Men iallafall, sen kom trailern...
 
HAR MAN NÅGONSTIN VARIT MER EXALTERAD INFÖR EN FILM? NEJ TROR EJ DET. Nu när det närmar sig premiären har det även kommit ut lite intervjuer med den underbara casten och man får det än en gång bekräftat att Jennifer Lawrence är världens skönaste skådespelerska haha. Sen för ca en vecka sedan kom en till... 
  
Herreguuuu!!! 18 November smäller det :D Det ska bli så kul att äntligen se fortsättningen! Jag har ju tagit det svåra beslutet att inte läsa klart böckerna för att en gång testa att se filmerna först så jag kan bli överraskad osv, är så van med att alltid veta vad som ska hända så det är faktiskt kul!! Men efter denna kommer jag väl vilja veta hur allt ska sluta så vi får se hur jag gör :) WIIE TAGGA HUNGERSPELEN DEL TRE. 
 
/J