kollektiv

#throwback till tiden i början av Norge-kapitlet, tiden vi bodde i kollektiv och började våra jobb, tiden då livet inte var så himla lätt att syssla med. Vi bloggade inte mycket dessa dagar, så ville slänga ihop ett inlägg med lite bilder därifrån för att visa och minnas. Ett dubbelrum med 90cm-sängar, ett handfat, en ostabil garderob (en natt vaknade jag av att hela skiten rasar och faller ihop på golvet haha), två stolar och ett bort. Här åt vi nudlar till frukost/lunch/middag, här tittade vi på scrubs på Idas dator för att känna oss trygga, här gick jag långa promender dag som kväll och tänkte på allt. Vi klarade av kollektiv-livet i några månader, det är inte lätt att dela kök och badrum med 13 andra människor, men det var en bra experience och ett perfekt start-boende när man flyttar utomlands. Vi hade turen att bo med jättetrevliga människor och i ett lugnt område, jag kan ibland sakna den fina miljöerna och hur vackert det var varje gång man slutade sent och gick över bron när alla lampor speglades mot vattnet. 
 
Vi gick skrev flera flera mail och gick på många många visningar innan vi fick våran lägenhet. Det gäller att inte ge upp! En väldigt lärorik sommar i Eidsvoll böts ut till en fin höst i Jessheim med en ny roommate och massa självständighet. Jag ska nog ta lite kort på hur vi bor här i nya läggan också, någon gång när vi har det städat och fint :) 
 
/J

Kommentarer:

1 nothing safe is worth the drive:

skriven

Det där såg ju jättemysigt ut, dorm room känsla nästan! ;-) Och jaa!! Ta bilder på er nya lägenhet också!! :D

2 Malin:

skriven

Men jozzaaaaaan!!!!!! Jag dör du har ju bloggat jättelänge och jag har missat allt?! Wtf!!! Måste ta ikapp när jag inte ska upp på safari om typ 5 timmar ehehe. Men jag blev SÅÅÅ GLAAAD av din kommentar!!!! :D och ditt bremen inlägg asså åååh <3 och julmyset på gäveränge jaaaa!!!!!! LOVE IT!! Ser så mycket fram emot jul så jag vet inte var jag ska ta vägen!!!! Shit. Såg oxå julkalendern men hallå dioda?! Men fett dåliga skådisar ju.... Måste även fixa bremenfilmen hemma sen!! :D
VI SES SNART KRAAAAM!

Kommentera här: