Red Love

2014-10-19 @ 21:37:42
Ni vet när man precis har fått ett nytt läppglans från typ veckorevyn och måste bara ha en photosession i webcameran? anyone? well thats me right there. Önskar att jag kunde vara mer angagerad och sminka mig med fina läppstift ibland. Men eftersom jag är known as den snålaste människan i världen/fattiglappen eller som jag vill kalla det, väldigt ekonomiskt medveten - så känns det bara inte rätt prioriterat att lägga pengar på läppprodukter just nu. maybe later in life när jag vill föreställa en classy lady eller nått sådant.
 
Idag har varit ännu en fin "fri" dag. Imorse gjorde vi en god frukost (rostat bröd, apelsinjuice, grekisk yoghurt, cupcake-te - måste skriva ut detaljerat för det är så duktigt och värsta accomplishment när man precis flyttat hemifrån hehe) också började vi på ännu en ny serie - Avatar the Last Airbender :D Såå mysigt!! Sen tog jag och Emma en promenad.. till McDonals... Där köpte vi lunch och vandrade hem igen! Sen började vi titta på ÄNNU en ny serie - Orphan Black, som det finns en hel säsong av på netflix :) Tänkte att vi skulle ha en serie att titta på eftersom Ida drar till Afrika om en vecka :O Det kommer vara tomt i vår lägenhet utan henne! Igår hade vi en fin reunion när vi lagade middag tillsammans som vi åt framför AHS. Medans potatisen var i ugnen satt vi på golvet och drack vin och catchade up sen senast! Eftersom vi alla har olika schema och åker hem till Sverige ibland, samt reser runt då och då så hinner vi inte ses så mycket faktiskt, så man får se till att göra det cozy när vi väl är lediga tillsammans :) Nu kom ida hem från jobbet så nu ska vi titta på Avatar igen!! woop!!
 
Nu när jag skrev detta inlägg kom jag på hur mycket jag älskar låten "Red Love" men Pia Mia. Var tvungen att lyssna på den och blev positivt överraskad när jag såg att det hade kommit ut en musikvideo!! Det är en sådan vacker låt och nu har det fått en vacker video :) Pia Mia är en upcoming artist med en grrrrym röst!! check it out: 
 
/J

FURY

2014-10-18 @ 17:58:00
Detta är ett frikking måste se. Jag måste nog bara visa min pappa denna tralier så kan han se den med mig, han älskar ju krig hah!! But lets talk about the actors herre gud. Brad Pitt, Shia Labeouf, Logan Lerman, Michael Pena, Jon Bernthal, Jason Isaacs, Xavier Samuel. deearl lord its gon be good. 
 
"April, 1945. As the Allies make their final push in the European Theatre, a battle-hardened army sergeant named Wardaddy commands a Sherman tank and her five-man crew on a deadly mission behind enemy lines. Out-numbered, out-gunned, and with a rookie soldier thrust into their platoon, Wardaddy and his men face overwhelming odds in their heroic attempts to strike at the heart of Nazi Germany." -IMDb
 
Några av skådespelarna har varit hos Jimmy Fallon och promotat filmen också, hahah have a look:   
 
/J 

all we have is now

2014-10-18 @ 17:05:00
Jag vill meditera. Kunna hitta visdom i det undermedvetna och ta hand om själen. Det känns som att det är nödvändigt för att hitta sin peace och leva i harmoni liksom. Men när skulle man hinna det när man har tider att passa, bussar att hinna med jobb att vara på och lägenheter att städa. Fucking vardag. 
 
Det bästa jag vet är att vara ledig. Jag brukade kalla det "frihet" när jag gick i skolan. När jag fick lov sa jag alltid att jag blev fri i en vecka. De är dagarna man kan vakna när man var utvilad, äta för att man är hungrig och göra saker för att man faktiskt vill. Då lever man. Men hur konstigt är inte det? Att man ska lida fem dagar i veckan för att sedan kunna må bra till helgen och tillslut ha såkallad "söndagsångest" då allt börjar om igen. Jag hatar ordet vardag. Det är dagarna man går på rutiner och beter sig som robotar som om att vi inte åldras och att livet skulle fortsätta föralltid. Jag märker ju själv att man blir som blind tillslut också, för människan har egeneskapen att vänja sig snabbt till sin omgivning. Så om man har ett tråkigt jobb men tänker att man måste kunna betala hyran, så vänjer dig kroppen och sinnet med det. Usch. Om döden är innebörden av att inte leva, svär jag på att de flesta utav oss redan är där. 
 
Anyywaaay, haha. Idag är jag iallafall fri (eller ledig om man ska vara sån). Både jag och Emma jobbade öppning igår och tog helg efter det! Så gick förbi coop påvägen hem och handlade massa mat som det var rabatt på(det är en regel att alltid handla mat när man öppnar kl 5 på morgonen eftersom man då cyklar hem från centrum). Idag har vi storstädat hela lägenheten, till och med avfrostat vår frys som har krånglat på senaste tiden, we are officially grown ups. Snart ska vi laga en god middag för Ida har precis kommit hem från jobbet! Tror det blir kyckling, en stor sallad, potatis och morötter i ugn samt en god dippsås som vi köpt i sverige! Till maten ska vi börja titta på den nya säsongen av American Horror Story - Freak Show, har väntat på den länge nu så det ska bli sååå exciting!! Hela två avsnitt har ju kommit ut och det är faktiskt oktober!!! Alla SAW-filmer finns på netflix nu btw, tis the season to be scared!!!
 
/J