Red Love

2014-10-19 @ 21:37:42
Ni vet när man precis har fått ett nytt läppglans från typ veckorevyn och måste bara ha en photosession i webcameran? anyone? well thats me right there. Önskar att jag kunde vara mer angagerad och sminka mig med fina läppstift ibland. Men eftersom jag är known as den snålaste människan i världen/fattiglappen eller som jag vill kalla det, väldigt ekonomiskt medveten - så känns det bara inte rätt prioriterat att lägga pengar på läppprodukter just nu. maybe later in life när jag vill föreställa en classy lady eller nått sådant.
 
Idag har varit ännu en fin "fri" dag. Imorse gjorde vi en god frukost (rostat bröd, apelsinjuice, grekisk yoghurt, cupcake-te - måste skriva ut detaljerat för det är så duktigt och värsta accomplishment när man precis flyttat hemifrån hehe) också började vi på ännu en ny serie - Avatar the Last Airbender :D Såå mysigt!! Sen tog jag och Emma en promenad.. till McDonals... Där köpte vi lunch och vandrade hem igen! Sen började vi titta på ÄNNU en ny serie - Orphan Black, som det finns en hel säsong av på netflix :) Tänkte att vi skulle ha en serie att titta på eftersom Ida drar till Afrika om en vecka :O Det kommer vara tomt i vår lägenhet utan henne! Igår hade vi en fin reunion när vi lagade middag tillsammans som vi åt framför AHS. Medans potatisen var i ugnen satt vi på golvet och drack vin och catchade up sen senast! Eftersom vi alla har olika schema och åker hem till Sverige ibland, samt reser runt då och då så hinner vi inte ses så mycket faktiskt, så man får se till att göra det cozy när vi väl är lediga tillsammans :) Nu kom ida hem från jobbet så nu ska vi titta på Avatar igen!! woop!!
 
Nu när jag skrev detta inlägg kom jag på hur mycket jag älskar låten "Red Love" men Pia Mia. Var tvungen att lyssna på den och blev positivt överraskad när jag såg att det hade kommit ut en musikvideo!! Det är en sådan vacker låt och nu har det fått en vacker video :) Pia Mia är en upcoming artist med en grrrrym röst!! check it out: 
 
/J