all we have is now

Jag vill meditera. Kunna hitta visdom i det undermedvetna och ta hand om själen. Det känns som att det är nödvändigt för att hitta sin peace och leva i harmoni liksom. Men när skulle man hinna det när man har tider att passa, bussar att hinna med jobb att vara på och lägenheter att städa. Fucking vardag. 
 
Det bästa jag vet är att vara ledig. Jag brukade kalla det "frihet" när jag gick i skolan. När jag fick lov sa jag alltid att jag blev fri i en vecka. De är dagarna man kan vakna när man var utvilad, äta för att man är hungrig och göra saker för att man faktiskt vill. Då lever man. Men hur konstigt är inte det? Att man ska lida fem dagar i veckan för att sedan kunna må bra till helgen och tillslut ha såkallad "söndagsångest" då allt börjar om igen. Jag hatar ordet vardag. Det är dagarna man går på rutiner och beter sig som robotar som om att vi inte åldras och att livet skulle fortsätta föralltid. Jag märker ju själv att man blir som blind tillslut också, för människan har egeneskapen att vänja sig snabbt till sin omgivning. Så om man har ett tråkigt jobb men tänker att man måste kunna betala hyran, så vänjer dig kroppen och sinnet med det. Usch. Om döden är innebörden av att inte leva, svär jag på att de flesta utav oss redan är där. 
 
Anyywaaay, haha. Idag är jag iallafall fri (eller ledig om man ska vara sån). Både jag och Emma jobbade öppning igår och tog helg efter det! Så gick förbi coop påvägen hem och handlade massa mat som det var rabatt på(det är en regel att alltid handla mat när man öppnar kl 5 på morgonen eftersom man då cyklar hem från centrum). Idag har vi storstädat hela lägenheten, till och med avfrostat vår frys som har krånglat på senaste tiden, we are officially grown ups. Snart ska vi laga en god middag för Ida har precis kommit hem från jobbet! Tror det blir kyckling, en stor sallad, potatis och morötter i ugn samt en god dippsås som vi köpt i sverige! Till maten ska vi börja titta på den nya säsongen av American Horror Story - Freak Show, har väntat på den länge nu så det ska bli sååå exciting!! Hela två avsnitt har ju kommit ut och det är faktiskt oktober!!! Alla SAW-filmer finns på netflix nu btw, tis the season to be scared!!!
 
/J
 

Kommentera här: