gif_gurl_94

2015-02-10 @ 22:01:00
 
jag kan ha kul i ett redigeringsprogram yes yes. 
Hej folket!! Idag när jag skulle gå upp med kassan efter jobbet så skyndade jag mig som vanligt för att hinna med en tidig buss, men när jag kommer upp till kontoret ser jag att jag har tagit feeeel kassa med mig och måste gå tillbaka genom hela flygplatsen och sen upp igen ÅÅÅÅÅÅH. Så efter det tog jag mig en iced white mocha och planerade att ta nästa buss. En halvtimme senare ställer jag mig ute och väntar, bussen kommer och jag går på med Fifth Harmony på högsta i hörlurarna (herregud lyssna på deras album på spotify det är the best). När vi börjar åka inser jag att jag sitter på heelt fel buss och är påväg utåt helvettteeeeee ÅÅÅÅH. Jag trycker på stopp för att komma av så fort som möjligt så jag ska kunna ta mig tillbaka men då blir chauffören arg för att jag har tryckt stopp för tidigt så han börjar predika högt om hur man ska hålla fingrarna borta från knappen tills man närmar sig hållplatsen bla bla bla, hela bussen sitter tyst och lyssnar och skrattar lite men ingen vet vem som är boven och har tryckt på knappen... där sitter jag och ba:
Sen när vi tillslut stannar är det BARA JAG som går av så ALLA FATTAR att det var jag ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Måste fan skratta åt mig själv lol. Man få ju lite adrenalin när man sitter där ensam på en buss som ska åt ett ställe man aldrig hört talats om, ser att mobilen ligger på 10% batteri och man har inte en aning om hur man ska hitta hem igen, äventyr i vardagen hihi. 
 
Ikväll tror jag att jag ska titta på säsongsavslutningen på season 2 av vampyrdagböcker. Har sparat på detta avsnitt ett tag för att jag måste vara helt bekväm, ha bra feeling, god mat och good surroundings när det ska ske. Så viktigt är det. Vi även har börjat förbreda oss till oscarsgalan och tittat på lite nominerade filmer som vi inte sett innan. De senaste dagarna har vi tittat på The Imitation Game och The Theory of Everything. JÄVLAR säger jag bara JÄVLAR vilka bra filmer!!!! Så brilliant skådespeleri samt viktiga och fina budskap!! SE DOM. 
 
/J

FourFiveSeconds

2015-02-09 @ 21:38:31
Jag har väntat och väntat och väntat på detta och äntligen!!! För det första: Rihannas röst!?! slaay!!!! och hur snygg äääär hon inte??? Sminket, håret, kläääderna<333 Jag blir liksom emotional för det är SÅ. BRA. MUSIKALISKT. Så himla kul när dessa legender samarbetar. WOOOP. Hörde att detta var med på Grammy-galan 2015 också?? måste se!!! 
 
/J